Italiaans Diner Buffet

Voorgerecht:

Italiaanse vissoep

Ciabatta brood & kruidenboter

 

****

 

Hoofdgerecht:

Varkensfilet scalopino met Gorgonzola saus

Rundvlees in rode wijn saus

(of andere soort naar keuze zie bijlage warm vlees)

 

****

 

Gebakken krielaardappeltjes met rozemarijn en gerookte spekjes

Tagliatelle  pasta met spinazie & zalm

Lasagne Bolognaise

 

****

Broccoli gegratineerd met tomaat & kaas

Verse rauwkost salade met spekjes & parmezaanse kaas

Tomaten salade met tonijn & uienringen

Italiaanse salade

 

****

Dessert:

Amarena mousse

Tiramisù

Slagroom

Fruit cocktail

 

****

  

 

Prijs bovenstaande samenstelling  € 28,00 per persoon

Vanaf 30 personen is het vlees op te delen in 2 soorten

 

Één soort vlees kan vervangen worden voor gepocheerde zalm

   met victoriabaars in kreeftensaus      Meerprijs € 2,00 p.p.