Voorwaarden

Art. 1

Ieder lid t/m 17 jaar betaald € 10,00 inschrijfgeld. (exclusief handdoek en klantenpas)
Ieder lid vanaf 18 jaar betaald € 25,00 inschrijfgeld. Dit is inclusief een handdoek en klantenpas. Bij opzegging van het lidmaatschap kunt u het pasje behouden. Het pasje kunt u uw lidmaatschap weer activeren voor € 10,00. (exclusief handdoek)

Art. 2

Eventuele prijsstijgingen kunnen slechts 1 keer per jaar doorgevoerd worden bij abonnementshouders die per jaar contant betalen wel per vervaldatum. Voor abonnementhouders met een incassoabonnement zal een prijsstijging bij de ingang van de fitnessruimte, aerobics studio en spinningruimte worden gepucliceerd. Indien door betreffende abonnementshouder niet gereageerd wordt voor de ingangsdatum van de prijsstijging betekent dit dat de betreffende prijsstijging wordt geaccepteerd en zal deze automatisch worden doorgevoerd.

Art. 3

Bij aanmelding van uw abonnement op dag 1 t/m dag 9 van de maand wordt 2/3 van het abonnementsbedrag per maand in rekening gebracht. Bij aanmelding op dag 10 t/m 19 is dit 1/3 en bij aanmelding op dag 20 tot het einde van de maand is dit 0.

Art. 4

De persoonlijke gegevens van de leden zijn strikt vertrouwelijk en worden enkel en uitsluitend voor de administratieve doeleinden van SCS gebruikt. Deze gegevens worden nooit voor commerciŽle doeleinden aan derden ter beschikking gesteld.

Art. 5

Het lidmaatschap is per maand opzegbaar. Afmelding dient gedaan te worden voor de 25e van de voorgaande maand.

Art. 6

Abonnementen zijn per maand te wijzigen. Dit dient gedaan te worden voor de 25e van de voorgaande maand.