Under Construction

 

Brigittes workout

Swingen op muziek en tegelijkertijd werken aan je figuur en conditie. Dat is een combinatie die veel mensen aanspreekt. Er zijn vele varianten mogelijk. Onder de enthousiaste leiding van Brigitte Schultz worden in onze work-out studio de volgende lessen gegeven:

Bokwa
Bokwa is een nieuw en compleet andere benadering van groepstraining die zich momenteel snel verspreid over de hele wereld. Bokwa deelnemers tekenen letters en cijfers met hun voeten tijdens het beoefenen van een energieke cardio workout routine. Dit alles op actuele muziek. Het is geschikt voor alle leeftijden

Zumba     
"Zumba" betekent letterlijk "snel bewegen en lol hebben"! Een leuke intervaltraining (aerobic en fitness) die wordt afgewisseld met korte danscombinaties. Werk aan je conditie, verbrand vet en breng je lichaam mooi in vorm.

Streetdance
Bewegen op hip-hop en funk music. Er worden eigen choreografieŽn gedanst maar ook MTV- en videoclip style.

Streetdance mini
Voor kids vanaf 4 jaar bewegen op muziek in dans- en spelvorm. 

Step Aerobic
Conditietraining d.m.v. steproutines muziek.

B.B.B.
Oefeningen speciaal gericht op versteviging van Buik - Benen - Billen.

Perfect Pilates
Oefeningen speciaal gericht op het verstevigen van met name de rompspieren. Geconcentreerde en beheerste vorm van bewegen. Veel aandacht voor ademhalingsondersteuning. Uitermate geschikt voor mensen met rugklachten en andere blessures.

Spinning
Een indoor groeps work-out op speciale fietsen. Je hebt zelf volledige controle hoe zwaar je traint. Doeltreffend fietsen op de beat van de muziek.

In Shape
Een groepstraining op muziek waarbij allle spiergroepen aan bod komen d.m.v. diverse uithoudings- en krachtoefeningen. In Shape maakt u sterker en is volgens experts de beste manier om in vorm te blijven. Speciaal gericht op het verstevigen van de spieren. U behoudt spiermassa en verbrandt in een uur al snel 600 calorieŽn!

Verder in Balans (VIB)
Verder in balans wilt u een zetje geven om in beweging te komen. U sport met mensen die ook kanker hebben of hebben gehad. Die begrijpen het als u bepaalde bewegingen niet kunt maken of als u uw ervaringen wilt delen.
Dit helpt uw om de draad van het leven weer op te pakken!


MBvO fitness 55+
I
edereen, zowel mannen als vrouwen in de leeftijd van 55 jaar en ouder, kan meedoen aan MBvO-fitness. Wij adviseren u wel om vooraf bij uw (huis)arts te informeren of deelname aan fitness niet bezwaarlijk is.
Voelt u iets voor deze fitness-activiteit, ga dan geheel vrijblijvend eens kijken of meedoen. Meer info..


Lesschema
Gratis proefles